Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació
Associació declarada d'utilitat pública
CAT | ESP

CANCEL·LADA. Sortida formativa de Projecte Rius a La Pobla de Segur

L'activitat s'adreça a tothom que vulguin passar un matí divertit analitzant l'estat d'ecològic del riu Flamisell en el seu pas per La Pobla de Segur i, especialment, hi estan convidades aquelles persones interessades a ser voluntàries de Projecte Rius.

Seguint la metodologia científica de Projecte Rius mesurarem aspectes com el cabal, la temperatura, la presència de nitrats, els impactes que pateix el bosc de ribera, la fauna que viu al riu, etc. 

L'activitat durarà aproximadament 3 hores i els últims 30 minuts els dedicarem a explicar als docents interessats -en el cas que n'hi hagi- com adherir-se al Projecte Rius en el marc del Servei Comunitari. 

L'activitat és recomanable a partir de 7 anys i els menors d'edat han d'anar acompanyats del responsable legal. També aconsellem als participants dur roba còmoda i botes d'aigua.

Data: CANCEL·LADA

Punt de trobada: Entrada Poliesportiu Municipal de La Pobla de Segur, C. La Font, (Ctra. N260, 23km) ,25500 ,La Pobla de Segur, Lleida.Consulta aquí mapa i com arribar-hi

Més informació: Cartell de l'activitat

Voleu participar? Ompliu aquest formulari d'inscripció

© 2021 Associació Hàbitats
Contacte | Privadesa | Identificació